1 0 . 0 0 0 L I K E S!!

1 0 . 0 0 0 L I K E S!!

Joehoeee!!! Vandaag heeft de 10.000ste Facebookfan mijn pagina geliked! Wauw, dank voor al jullie likes!!

N i e u w s
Wat is het snel gegaan de afgelopen tijd. Van net afgestudeerd tot een volgeboekte fotograaf voor komend halfjaar! De eerste twee jaar ben ik erg zoekende geweest waar nu precies mijn hart lag. Ik fotografeerde daarom vanalles, van de grootste bruiloften tot de allerkleinste baby’s en daartussen.

Door al die ervaringen ben ik tot de conclusie gekomen dat het werk wat mij echt een warm gevoel van binnen geeft het fotograferen van newborns en baby’s is. Ik ga mij daarom specialiseren in zwangerschaps-, newborn- cakesmash-, en babyfotografie.

Het was een lastige keuze maar ik heb daarom besloten om vanaf nu geen nieuwe bruiloften meer aan te nemen voor 2016 (dat betekend dat alle bruiloften die gepland staan uiteraard wel doorgaan maar ik niet meer iedere week een bruiloft fotografeer zoals afgelopen jaar. Hier gaat gewoon ontzettend veel tijd inzitten en ik wil dit daarom selectief naast mijn newborns en baby’s blijven doen).

Newbornshoots kunnen sowieso tot eind mei niet meer geboekt worden, alleen cake smashes kunnen nog vanaf februari bij in de agenda (reserveren kan niet vroeg genoeg)! Want vol = helaas echt vol.

C a d e a u t j e
Bij een feestje hoort een cadeautje. Ik geef daarom eens iets anders weg, namelijk een gave zomerse gezinsfotoshoot!

Iedereen maakt evenveel kans, maar laat hieronder wel even weten of je mee doet en kans wilt maken op deze gave prijs ♡.

Enjoy! ♡

Laat een reactie achter

comments

Leave a comment