Baby fotoshoot

Baby fotoshoot

“Een nieuw kindje, een zacht huidje en donshaartjes, kleine vingertjes en teentjes. Alles is mooi aan een pasgeboren babytje.”

Een baby fotoshoot, handig voor babytjes die nét geen newborn baby meer zijn (en voor ouders die iets later zijn met reserveren). Een baby fotoshoot is een speciaal op maat gemaakte fotoshoot voor een babytje dat het niet leuk meer vindt om (zoals bij een newbornshoot) in allerlei verschillende houdingen gelegd te worden maar wel ontzettend leuk is om in een newborn setting te fotograferen. Deze fotoshoot geldt voor babytjes van +5 maanden. Natuurlijk mogen de (net zoals bij een newbornshoot) kersverse papa’s en mama’s en eventueel broertjes/zusjes aan het einde van de fotoshoot ook een keer met de baby op de foto. Zo ontvang je een uitgebreide reportage met veel leuke en verschillende foto’s! Natuurlijk ontvang je deze foto’s gewoon kosteloos naast de gemaakte baby foto’s.

babyshoot

Wat kan je verwachten tijdens een baby fotoshoot?

Voor
Mail mij om een datum voor de baby fotoshoot te reserveren. Let op: vaak zit ik al maanden van te voren vol. Reserveer dus op tijd.

Tijdens
Babyshoots vinden bij mij in de studio plaats. De studio staat gereed met mooie spulletjes waarmee we de baby kunnen fotograferen. Vaak fotografeer ik de baby eerst met lieve, mooie kleertjes aan (graag zelf meenemen) en daarna bloot of met luier. Draag zelf het liefst iets in lichte kleuren/wit. Dit staat erg mooi bij de baby. Is het lekker weer buiten? Natuurlijk kunnen we dan ook op locatie afspreken. 

Ik zet van alles klaar voor de babyfotoshoot. Denk aan mooie kleden, fijne stofjes, sjaals, manden etc. en natuurlijk alle benodigdheden voor de studio. Natuurlijk mogen jullie zelf ook leuke accessoires zoals; mooie dekens, lakens, kussens, sjaals, fijne stofjes, mandjes, (nep)bloemen, haarbandjes, mutsjes o.i.d. meenemen! Hoe origineler, hoe persoonlijker en unieker de foto’s worden. Er is tussendoor tijd om te voeden, te verschonen (ja, dit hoort er ook bij!) en om natuurlijk te knuffelen. 

Na
Je ontvangt van mij binnen enkele dagen na de fotoshoot de factuur. Deze dien je binnen twee weken te voldoen. Zodra de betaling gedaan is, ontvang je van mij minimaal de 20 mooiste foto’s bewerkt en online in hoge resolutie. Op deze manier kun je er mee doen wat je wilt en zit je niet vast aan dure nabewerkingen of nabestellingen. 

Wat zit er in een baby fotoshoot pakket?

_____________________________________________________________

Babypakket: €350,- 

Hierbij zit inbegrepen:

 • Mijn creativiteit, voorbereiding en foto-nabewerkingsuren.
 • Ongeveer 1 uur foto’s maken in de studio of op locatie.
 • Minimaal 3 verschillende settings waarin de baby gefotografeerd wordt
 • Leuke accessoires waaruit gekozen kan worden en waarin we de baby in
  verschillende houdingen mee fotograferen
 • Een aantal mooie foto’s met de rest van het gezin (papa, mama en/of
  eventuele broertjes/zusjes)
 • Minimaal 20 professioneel bewerkte foto’s in kleur/z-w in hoge resolutie
  online verstuurd via Wetransfer.

 * Het boeken van een fotosessie betekend automatisch dat je akkoord gaat met het plaatsen van de foto’s van de fotosessie op mijn site en/of social media, tenzij duidelijk van te voren is aangegeven dat dit niet gewenst is.

Geïnteresseerd? Neem hier contact met mij op.

Note: Op dit moment zit ik voor heel 2017 volgeboekt. Ik werk niet met een reservelijst, eventuele vrijgekomen reserveringen zullen worden vermeld op social media. 

Leave a comment