Babyblog 3. Zenuwachtig

Wat leuk dat je mijn blog volgt, welkom! Mijn naam is Lisette Lubbers (24 jaar). Samen met mijn vriend Mike (28) zijn we ouders geworden van Scotti van Klaveren. Via deze blog houd ik updates bij met video’s en foto’s. Ik hoop dat mijn verhalen je aanspreken, inspireren, herkenning bieden of gewoon vermaak leveren. Ik ben op Instagram te vinden onder de naam: @lisettelubbers. Voor vragen, tips en/of adviezen mail gerust. Geniet!
Liefs Lisette

Babyblog 3. Zenuwachtig.

Sinds gisteren slaap ik slecht… Morgenvroeg moeten we namelijk langs het consultatiebureau voor weer een nieuwe inenting. Maar wat verschrikkelijk, die prikjes. Met 8 weken zijn we voor het eerst met Scotti langs het consultatiebureau geweest voor 2 inentingen tegelijk. In beide beentjes kreeg hij 1 prik. Zoals toen heb ik hem nog nooit eerder gezien. Hij moest zo huilen dat er op een gegeven moment geen eens meer geluid uit zijn mond kwam. Van te voren vroegen ze aan mij of ik zijn armpjes vast wilde houden zodat hij de mevrouw van het bureau hiermee niet in de weg kon zitten. Gelukkig was Mike mee en wilde hij dit doen. Ik had geen idee hoe hij zou gaan reageren dus ik besloot het maar gewoon te filmen. Maar haleluja, als je nog twijfelt of je wel over moedergevoelens beschikt weet je het zeker op het moment dat je eigen kindje prikjes krijgt. Wat was dit hartverscheurend… Je mag best weten dat ik even heel erg op mijn lip moest bijten om niet zelf ook een potje te gaan zitten janken daar. Bij deze het filmpje (ik zou je geluid maar iets zachter zetten haha). Wat een respect voor de verpleegkundige die dit bij al die babytjes moet doen. Gelukkig hebben wij wel een hele lieve vrouw zoals je kan zien.

Hopelijk valt het mee morgen.
I’ll keep you updated!

Liefs Lisette

Ps. Een korte blog deze keer want we zijn ontzettend druk met (trouw-) en foto reportages bewerken en versturen. Ik schrijf ‘we’ want sinds deze maand werk ik weer samen met een superlieve nieuwe collega Marissa (stagiaire). De komende maanden zullen jullie ook blogs van onze fotoshoots van haar voorbij zien komen.

Eerdere blogs teruglezen?
Babyblog #1. Samenvatting
Babyblog #2. Kraamcadeau tips
Zwanger blog #9. De bevalling
Zwanger blog #8. 40 weken
Zwanger blog #7. Babyshower
Zwanger blog #6. Verhuizen
 

 

Laat een reactie achter

comments