Blog Vier handen op een buik | Opnames

Blog Vier handen op 1 buik | Opnames

Psssst. Hebben jullie ons ook gepot?

Kennen jullie Kim Kötter nog? Ik heb vorig jaar de bevalling van haar en Jaap mogen fotograferen en lieve kleine Muck daarna ook nog een paar keer. En wat een feest, Muck was er deze dag ook bij! Wat was het leuk om hen weer te zien! Een soort van reünietje haha…

Doordat Kim de begeleidster was van Isalyn tijdens het programma, werd ik gevraagd door haar of ik foto’s wilden komen maken voor de opnames van vier handen op een buik. Hier hoefde ik natuurlijk niet over na te denken, wat bijzonder om een herinnering voor zo’n pril en jong gezin te mogen vastleggen door middel van foto’s.

Daar gingen we dan… Op weg naar Groningen. Het was wel een eind rijden maar gelukkig waren we met zijn tweeën, want stagiaire Marissa (helemaal vanuit Brabant!) mocht ook mee. Een stuk gezelliger en genoeg tijd om te kletsen over van alles en nog wat!

Na ongeveer 2 uur rijden vanaf Enschede, kwamen we aan bij het huis van Isalyn (de tienermoeder waar Kim de begeleidster van was) waar gelijk de cameraploeg al op ons stond te wachten om te filmen! Stiekem vonden we het allebei toch best wel spannend ;). We zijn fanatiek vier handen op een buik kijkers en zagen hoe het er soms aan toe ging (ahum) bij die jonge gezinnen dus we hielden ons hart wel even vast…

Maar wat kwamen we in een warm gezin terecht. Isalyn bleek een hele lieve, goede en zelfstandige mama te zijn, en wat is haar zoontje (Jaimy) een knap kind! We stelden ons voor en gingen daarna aan de slag om de apparatuur uit de auto te halen en de studiosetting voor te bereiden. Het was wel even passen en meten om alles in een kleine ruimte op te zetten maar na een tijdje konden we dan gaan beginnen! Standje sambal in de woonkamer (belangrijk, want die kleintjes ontspannen zich dan heerlijk) en aan de slag! Ondanks dat Jaimy een regeldagje bleek te hebben hield hij zich tijdens de shoot voorbeeldig! Hij sliep als een roos en we konden gelukkig veel foto’s schieten. Het fotograferen was erg gezellig en ook Kim & Muck mochten op het laatst niet ontbreken! Hebben jullie de foto’s ook gezien tijdens de uitzending?

Toen was het zover, een paar weken later de uitzending op BNN om 20.30, vier handen op een buik. Gespannen zaten wij voor de televisie af te wachten hoe de aflevering zou zijn geworden. We zouden er toch niet uitgeknipt zijn, grapten we nog! Haha maar gelukkig was dat niet het geval en konden we zelfs op het laatst nog een traantje wegpinken!

Wat was het weer een bijzondere ervaring en wij wensen Isalyn en haar gezin dan ook alle liefde en gezondheid toe samen! Wij weten zeker dat het jullie gaat lukken.

Klik hier om de uitzending terug te kijken: http://www.npo.nl/vier-handen-op-een-buik/21-02-2017/BNN_101381960

Liefs Marissa en Lisette

 

 

Laat een reactie achter

comments