Fotograaf Hengelo

Fotograaf Hengelo

Lisette Lubbers fotografie fotografeert niet alleen in Enschede maar ook in Hengelo. Bent u opzoek naar een fotoshoot lekker in eigen omgeving waar u zich helemaal op uw gemak voelt dan bent u bij Lisette Lubbers Fotografie aan het juiste adres. Meestal wanneer u net bevallen bent is een reis met de auto al te veel van het goede. Gelukkig is Lisette Lubbers Fotografie voorzien van een mobiele studio die op elke willekeurige locatie opgezet kan worden. Lisette Lubbers, fotograaf Hengelo!

Natuurlijk is het niet altijd nodig om de mobiele fotostudio op te zetten, maar voor het geval dat heeft Lisette Lubbers Fotografie deze altijd bij zich. U heeft natuurlijk de keus om buitenaf een fotoshoot te kiezen.

Bohemian zwangerschapsfotoshoot, fotograaf Hengelo

Bohemian zwangerschapsfotoshoot Hengelo

Marita Geerdink, die een fietsenzaak heeft aan Geerdinksweg 36 in Hengelo, heeft een prachtige familiereportage geboekt. Deze familie houdt er totaal niet van om voor de camera te verschijnen en gefotografeerd te worden. Samen met de familie zijn we naar een prachtige buitenlocatie buiten Hengelo gegaan, de locatie was werkelijk prachtig voorzien van een grote fontein die helaas niet aan was.

Deze is te vinden via de onderstaande link:

Fotoshoot Hengelo

Bent u op zoek naar:
Kidsfotografie (kinderfotografie)
Newbornfotografie
Babyfotografie
Trouwfotografie (bruidsfotografie, bruidsfotografie, bruiloftfotografie)
Zwangerschapsfotografie

Doordat Lisette Lubbers Fotografie voorzien is van een mobiele studio kan er ook in Hengelo op elke locatie foto’s gemaakt worden kan er op elke willekeurige locatie foto’s gemaakt worden.

Uiteraard is er ook gewoon de mogelijkheid om foto’s in de studio vlakbij het prachtige Hoge Boekel te laten maken.

Lisette Lubbers fotografie, de fotograaf Hengelo Overijssel

Lisette Lubbers Fotografie
Marita Geerdink
Fotoshoot Hengelo
5
51star1star1star1star1star

Leave a comment