Fotograaf Overijssel

Fotograaf Overijssel

Lisette Lubbers fotografie is gespecialiseerd in allerlei soorten fotografie. Lekker in eigen omgeving waar u zich helemaal op uw gemak voelt, Lisette Lubbers Fotografie de fotograaf Overijssel.

Lisette Lubbers Fotografie verzorgt fotoshoots voor zakelijke en particuliere klanten. De fotostudio is gevestigd in Enschede. Wij heten u hier van harte welkom, uiteraard is het ook mogelijk om op locatie een fotoshoot te plannen. Gespecialiseerd in newborn fotografie en newborn fotoshoots is het vaak fijner om thuis op locatie de foto’s te maken. Vlak na de bevalling kan een reis naar Enschede al snel te zwaar zijn.

Bent u op zoek naar:
Kidsfotografie (kinderfotografie)
Newborn fotografie
Babyfotografie
Trouwfotografie (bruidsfotografie, bruidsfotografie, bruiloftfotografie)
Zwangerschapsfotografie

Doordat Lisette Lubbers Fotografie voorzien is van een mobiele studio kan er op elke willekeurige locatie foto’s gemaakt worden. Vanuit Enschede ben ik werkzaam in heel Overijssel. Buiten Enschede ben ik veel werkzaam in Denekamp, Hengelo, Goor, Delden, Wierden, Almelo, Losser, Oldenzaal en Overdinkel.

Ook is er de mogelijkheid om in een studio foto’s te laten maken. Doordat ik in Overijssel een redelijk breed werkgebied heb, ben ik werkzaam vanuit een studio in Hoge Hexel en Enschede. Zo kan ik ervoor zorgen dat u nooit ver hoeft te reizen. Laat het van tevoren wel even weten welke studio uw voorkeur heeft.

Begint het te kriebelen of heeft u gewoon vragen? Schroom niet en vraag gerust naar de prijzen en voorwaarden via de contactpagina. Voor elke fotoshoot groot of klein, Lisette Lubbers fotografie, fotograaf Overijssel.

Lisette Lubbers fotografie, de fotograaf Enschede Overijssel

Ook in de volgende steden ben ik zeer actief:
Fotograaf Hengelo
Fotograaf Oldenzaal
Fotograaf Almelo
Fotograaf Wierden

Lisette Lubbers Fotografie
Irene Schildkamp
Fotostudio Enschede
5
51star1star1star1star1star