Geboortefilmpje

Het geboortefilmpje!

Iedereen kent het geboortekaartje natuurlijk, maar kennen jullie het geboortefilmpje al? Een geboortefilmpje staat in het teken van de pasgeboren baby. Hierin wordt de naam van de pasgeboren baby, het gewicht, de lengte en nog veel meer bekend gemaakt middels een prachtig filmpje tijdens deze eerste dagen van de baby.

In samenwerking met Geboortefilmpje.nl realiseren wij het filmpje binnen 2 tot 3 dagen. Het filmpje van ongeveer 3 minuten zal in het teken staan van een kennismaking met de prachtige newbornbaby. Tijdens het maken van het geboortefilmpje komen verschillende settingen aan bod. Hierbij kun je denken aan de nieuwe babykamer, het knuffelen van de baby door grote broers of zussen, het voeden, de voorbereiding, echt vanalles!

Stappenplan voor het geboortefilmpje!

1. Voorbereiding
Tijdens de voorbereiding zullen wij alle details invullen die nodig zijn om tot het geboortefilmpje te komen. Er zullen diverse details aan bod komen zoals de voorkeur voor de muziek, wat is bijvoorbeeld jullie muzieksmaak en is er een nummer die jullie eventueel graag onder het geboortefilmpje zouden willen hebben? Ook is het design van het filmpje belangrijk, wat willen jullie wel of juist niet in het filmpje naar voren laten komen en waarop zouden jullie graag de nadruk willen leggen? Mochten jullie geen voorkeuren hebben, dan zorgen wij voor alle mooie details in de video.

2. De bevalling
Wij wachten rustig af tot het kleine wondertje geboren is. Zodra de baby geboren is neem dan contact op met ons en wij plannen jullie direct in. Vaak is dit al mogelijk vanaf een paar dagen na de geboorte. Moet je daar nog niet aan denken, begrijpen wij dat uiteraard ook en kan je ons altijd na een week (of 2-3) ook nog altijd bellen!

3. Filmopnames
Dan is het zover… de kleine ligt al in zijn nieuwe bedje of mag eindelijk naar huis toe! Op het moment dat jullie en de baby er klaar voor zijn, komen wij de newborn bewonderen, filmen en fotograferen. Wij doen dit het liefst in de lichtste ruimtes in jullie huis.

Er wordt niet alleen gefilmd maar ook gefotografeerd tijdens de opnames. De foto’s kunnen tevens voor het geboortekaartje gebruikt worden.

4. Geboortefilmpje maken
Na de opnames gaan wij als een speer naar huis om de prachtige beelden te monteren tot een geboortefilmpje. De verwachting is dat het geboortefilmpje binnen 1 a 2 dagen klaar is om met vrienden, familie en/of kennissen te delen. Het filmpje kan zowel via de post verspreid worden op bijvoorbeeld een USB-stick of per email verzonden worden. Ook is er de mogelijkheid om het filmpje openbaar te maken via social media.

De verschillende pakketten

 I want it!   I want more!    I want it all! 
 ♥ 1 uur filmen op locatie  ♥ 1,5 uur filmen op locatie  ♥ 2 uur filmen op locatie
 ♥ HD via WeTransfer  ♥ HD via WeTransfer  ♥ HD via WeTransfer
 ♥ Filmpje binnen 2 dagen klaar  ♥ Filmpje binnen 2 dagen klaar  ♥ Filmpje binnen 2 dagen klaar
 ♥ Online via Youtube/Facebook  ♥ Online via Youtube/Facebook ♥ Online via Youtube/Facebook
 ♥ 5-8 newborn foto’s  ♥ 10-15 newborn foto’s ♥ 15-20 newborn foto’s
 Muzieknummer  Muzieknummer Muzieknummer
    1 x optie tot verbetering 2 x optie tot verbetering
5 USB 15 USB
   CANVAS en fotoboekje
EUR 399,- EUR 699,- EUR 999,-

 * Het boeken van een geboortefilmpje betekend automatisch dat je akkoord gaat met het plaatsen van de foto’s/geboortefilmpje  op mijn site en/of social media, tenzij duidelijk van te voren is aangegeven dat dit niet gewenst is.

Onderstaand geboortefilmpje is van baby Ties uit Hengelo.

Gaat het geboortefilmpje het geboortekaartje vervangen, wat denken jullie?

Liefs Lisette.

Laat een reactie achter

comments