Geboortekaartje fotoshoot

Geboortekaartje fotoshoot

“Maak het geboortekaartje uniek en speciaal met een geboortekaartje fotoshoot”

Geef het geboortekaartje een unieke twist door middel van geboortekaart fotografie. Tijdens een geboortekaartje fotoshoot word de pasgeboren baby in verschillende houdingen en settings vastgelegd. Zo bestaat er de mogelijkheid om uit meerdere ontwerpen een keuze te maken. Tevens is het mogelijk om broertjes en/of zusjes bij de geboorte fotoshoot te betrekken. Een bijzondere kennismaking tussen de baby en de ontvangers van het geboortekaartje.

Wat kun je verwachten tijdens een geboortekaartje fotoshoot?

Voor
Mail mij om een datum voor de geboortekaart reportage te reserveren. Let op: vaak zit ik 10 tot 14 weken van te voren vol. Reserveer dus op tijd want ik heb genoeg ruimte in de agenda nodig om direct na de geboorte de mogelijkheid te hebben om bij jullie langs te komen. Wanneer we de uitgerekende datum in de agenda hebben gezet is het eerst afwachten.. Wanneer de baby geboren is nemen jullie zo snel mogelijk contact met mij op zodat ik binnen een korte tijd bij jullie langs kom om de foto’s voor het geboortekaartje te maken. Van te voren geven jullie aan mij door wat jullie wensen voor het kaartje zijn. 

Tijdens
Geboortekaartje fotoshoots vinden bij jullie thuis plaats, uiteraard is in de studio ook een mogelijkheid. Meestal fotografeer ik de baby binnen drie dagen na de geboorte. Tijdens de geboortekaart fotoshoot zorg ik voor meerdere poses en houdingen. Zo krijg je veel unieke combinaties die je kunt kiezen voor het geboortekaartje. Een geboorte kaartje fotoshoot is niet te vergelijken met een newbornshoot. Een newbornshoot is veel uitgebreider (en omdat deze in de studio plaatsvinden zijn er ook veel meer mogelijkheden). Een geboortekaartje sessie duurt ongeveer een halfuur tot een klein uurtje waarin we de vooraf besproken ideeën uitwerken.

Wanneer je in de studio wilt komen zet ik van alles klaar voor de geboortekaart fotoshoot. In de studio beschik ik over veel verschillende kleden, fijne stofjes, sjaals, manden etc. De geboortekaart foto kun je personaliseren doormiddel van eigen leuke accessoires zoals; mooie dekens, lakens, kussens, sjaals, fijne stofjes, mandjes, haarbandjes en mutsjes! Mocht er tijdens de fotoshoot behoefte zijn om te voeden, verschonen of knuffelen dan is hier uiteraard alle tijd voor.

Na
Na de fotoshoot ontvang je van mij de factuur, wanneer deze betaald is ontvang je per direct de foto’s, je ontvangt van mij de mooiste foto’s bewerkt en op groot formaat online in hoge resolutie. Op deze manier kun je er mee doen wat je wilt en zit je niet vast aan dure nabewerkingen of nabestellingen. 

Wat zit er in een geboortekaar fotoshoot pakket?

_____________________________________________________________

Geboortekaart fotoshoot startpakket: €99,- 

Hierbij zit inbegrepen:

  • Mijn creativiteit, voorbereiding en foto-nabewerkingsuren.
  • Ongeveer een half uur foto’s maken in de studio of op locatie.
  • Verschillende settings waarin de baby gefotografeerd wordt.
  • Leuke accessoires waaruit gekozen kan worden en waarin we de baby in
    verschillende houdingen mee fotograferen.
  • Minimaal 8 professioneel bewerkte foto’s in kleur/z-w in hoge resolutie
    online verstuurd via Wetransfer.

 * Het boeken van een fotosessie betekend automatisch dat je akkoord gaat met het plaatsen van de foto’s van de fotosessie op mijn site en/of social media, tenzij duidelijk van te voren is aangegeven dat dit niet gewenst is.

* Werkgebied is Enschede, buiten Enschede worden reiskosten berekend tot een maximale afstand van 40 km vanaf het studio adres.

Geïnteresseerd? Neem hier contact met mij op.

Leave a comment