Kraamreportage

Kraamreportage

De eerste weken samen…

“Thuis, in een veilige omgeving leg ik de nieuwe momenten van jullie samen vast”

2016 zit helemaal vol, vanaf maart 2017 is het weer mogelijk om deze reportage te boeken.

Ja, een kraamreportage boeken! Ken je deze leuke manier van fotograferen al? Houden jullie niet zo van geposeerde foto’s en leggen jullie liever het ‘echte’ vast? Dan is een kraamreportage een geschikte oplossing voor jullie. Een kraamreportage is bedoeld voor pasgeboren baby’s tot een maand of 2 oud! Tijdens de sessie kom ik bij jullie thuis. Op een ongedwongen manier fotografeer ik jullie dagelijkse dingen samen met de pasgeboren baby. Denk aan het in badje gaan, de aankleding van het kamertje, de mooie versiering in huis, enthousiaste broertjes of zusjes, het geven van de fles en ga zo maar door! Na afloop van de fotoshoot ontvang je een prachtig kraamboek met de mooiste verzameling aan foto’s. Zo kan jij je lekker met de baby bezig houden (want wat vliegt die tijd snel voorbij!) en ontvang je van mij een prachtige blijvende herinnering voor altijd.

Lopen de eerste weken niet zoals verwacht? Ik kom ook graag langs in het ziekenhuis om deze momenten met jullie vast te leggen.

Vol = vol
Denk je erover om een reportage te boeken? Boek deze dan op tijd, zodat ik je niet teleur hoef te stellen.

kraamreportage

Wat kun je verwachten tijdens een kraamreportage?

Voor
We hebben elkaar al via de e-mail gesproken en daar hebben we een geschikte datum gekozen voor de fotoshoot.. Een kraamreportage is het mooiste om te doen in de eerste acht weken van de baby. Alles is nog nieuw en er is een grote kans dat alle versiering er dan nog hangt. Zijn er al broertjes of zusjes aanwezig? Natuurlijk leg ik hen ook samen met de baby vast.

Tijdens
Kraamreportages vinden altijd bij jullie thuis plaats. We spreken af welk tijdstip jullie het beste uitkomt en gaan dan samen aan de slag om de mooiste foto’s te maken. Het is fijn als jullie kleding op elkaar afgestemd is. Lichte of zachte kleuren doen het altijd goed op de foto. Je mag ervoor zorgen dat het in huis niet té fris is en dat de babykamer, slaapkamer en woonkamer netjes zijn. In deze kamers fotografeer ik graag. Het fotograferen doe ik met behulp van natuurlijk licht. Ik maak daarbij gebruik van de ruimtes die jullie huis biedt. Het enigste wat jullie hoeven te doen is genieten! 

Na
Je ontvangt van mij binnen enkele dagen na de fotoshoot de factuur. Deze dien je binnen twee weken te voldoen. Zodra de betaling voltooid is, kan ik aan de slag met jullie kraamboek! Zodra deze af en besteld is kun je deze binnen enkele dagen op de mat verwachten. De foto’s uit het boek en de rest van de mooiste foto’s ontvang je dan ook nog eens in grote resolutie van mij via de mail. Op deze manier kun je er mee doen wat je wilt en zit je niet vast aan dure nabewerkingen of nabestellingen.

Wat zit er in het kraamreportage-pakket?

_____________________________________________________________

Ieder pakket bevat mijn creativiteit, voorbereiding en foto-nabewerkingsuren en daarnaast ook het volgende:

Pakket 1  Pakket 2 ♥  Pakket 3 
 Kraamreportage op locatie  Kraamreportage op locatie  Kraamreportage op locatie
 Kraamboek klein  Kraamboek middel  Kraamboek groot
 20 foto’s kleur/z-w in HR  30-40 foto’s in kleur/z-w in HR  40-50 foto’s of meer in kleur/z-w in HR
1 setting met ouders samen  1 setting met de ouders samen en apart  1 setting met de ouders samen en apart
 Foto’s via WeTransfer  Foto’s via USB  Foto’s via USB
  Reiskosten binnen 20 km (0,55 p/km) Reiskosten binnen 20 km (0,55 p/km) Reiskosten binnen 20 km (0,55 p/km)
EUR 250,-   EUR 350,- EUR 450,-
 

Bekijk hier eerder online geplaatste kraamreportages:
De kraamreportage van Philou!