Newborn fotografie

Newborn fotografie

Een nieuw wondertje – newborn fotografie

“Een nieuw kindje, een zacht huidje en donshaartjes, kleine vingertjes en teentjes. Alles is mooi aan een pasgeboren babytje.”

Let op: momenteel zit ik volgeboekt tot maart 2018.

Is er een nieuw babytje op komst? Laat deze bijzondere gebeurtenis vastleggen door middel van een prachtige, unieke newbornshoot. Ik vind het geweldig om alle kleine details aan een piepklein babytje te fotograferen. Die lieve teentjes en mini wimpertjes, allemaal speciaal om vast te leggen tijdens newborn fotografie! Een newborn fotoshoot vindt meestal plaats in mijn thuisstudio, (maar er bestaat ook de mogelijkheid om op locatie te komen). Ik leg deze waardevolle tijd graag voor jullie vast tijdens een newbornshoot. De tijdsduur is afhankelijk van hoe de baby het op dat moment doet en voor welk pakket je gekozen hebt. De pakket-tijden zijn maar indicaties. Iedere baby reageert anders en als jullie baby net iets meer aandacht nodig heeft dan knuffelen we gewoon nog even door. Het aantal foto’s is afhankelijk van welk pakket je kiest. Je kunt een keuze maken uit het pakket dat het beste bij jullie past. Zijn er speciale wensen? Dan kun je deze altijd doorgeven.

Vol = vol
Het is verstandig om al tijdens de zwangerschap contact op te nemen voor het maken van een afspraak zodat je zeker bent van een plekje als de newborn geboren is. Ook als je een cadeaubon ontvangen hebt op het moment dat het kleintje er is, contacteer mij dan zo snel mogelijk want vaak zit ik 5 tot 6 maanden van te voren vol.

Newborn fotografie

Wat kun je verwachten tijdens een newborn fotoshoot?

Voor
We hebben elkaar via de mail gesproken en we hebben een optie datum rondom de uitgerekende datum vastgezet. Newborn fotografie vindt altijd binnen 2 tot 3 weken plaats nadat de baby is geboren. Het liefst fotografeer ik de baby’s binnen 15-20 dagen. Binnen deze dagen zijn ze nog lekker flexibel en in allerlei houdingen te leggen en slapen ze nog veel. Is de baby al geboren en ben je iets later met reserveren? Dat is natuurlijk ook geen probleem. We plannen de fotoshoot voor newborn fotografie voor jullie kleintje zo snel mogelijk in mocht er een plekje uitgevallen zijn.

Tijdens
Newborn fotografie vindt in mijn thuis-studio plaats . Hier staat de studio gereed met mooie spulletjes waarmee we de baby kunnen fotograferen. Zorg ervoor dat het babytje net een warm badje, een schone luier en de voeding heeft gehad, zodat hij/zij daarna heerlijk in de studio in slaap kan vallen. Het liefst fotografeer ik het pasgeboren babytje bloot. Draag zelf het liefst iets in lichte kleuren/wit tijdens de newborn fotografie. Dit staat erg mooi bij de kleine kwetsbare baby. Ook is het verstandig om allebei een zwart shirt mee te nemen, tijdens de shoot zal ik jullie uitleggen waar deze voor nodig zijn, indien we er gebruik van maken. 

Newborn fotografie fotografeer ik meestal in de ochtend rond 10:30 uur, dus vaak spreken we dan af direct na de voeding. Kleintjes zijn dan vaak het meest ontspannen en kunnen door de voeding ook (hopelijk) lekker slapen. Mocht de baby toch niet z’n dag hebben, is dat geen reden voor paniek. We kunnen alle tijd nemen als dat nodig is.   

Ik zet van alles klaar voor de newborn fotoshoot. Denk aan mooie kleden, fijne stofjes, sjaals, manden etc. en natuurlijk alle benodigdheden voor de studio. Natuurlijk mogen jullie zelf ook leuke accessoires zoals; mooie dekens, lakens, kussens, sjaals, fijne stofjes, mandjes, (nep)bloemen, haarbandjes, mutsjes o.i.d. meenemen! Hoe origineler, hoe persoonlijker en unieker de foto’s worden. Er is tussendoor tijd om te voeden, te verschonen (ja, dit hoort er ook bij!) en om natuurlijk te knuffelen. 

Na
Je ontvangt van mij binnen enkele dagen na de fotoshoot de factuur. Deze dien je binnen twee weken te voldoen. Zodra de betaling voltooid is, ontvang je van mij de foto’s bewerkt en op groot formaat online in hoge resolutie. Op deze manier kun je er mee doen wat je wilt en zit je niet vast aan dure nabewerkingen of nabestellingen. Natuurlijk is er wel een mogelijkheid om meer foto’s te ontvangen als je dat zou willen, kies dan voor een hoger pakket. Deze staan hieronder allemaal beschreven.

Wat zit er in een newborn fotografie pakket?

_____________________________________________________________

In de studio beschikken we over ontzettend veel leuke accessoires waaruit gekozen kan worden tijdens de newbornshoot. Het is dus niet verplicht om zelf spulletjes mee te nemen van huis, maar het mag natuurlijk wel! Mochten jullie speciale herinneringen hebben aan iets dat je graag in de foto zou willen zien verwerkt zien is dit altijd mogelijk. Denk hierbij aan trouwringen, speciale sieraden, geboortekaartje, knuffel etc.

Prijzen newbornshoot
Ieder pakket bevat mijn creativiteit, voorbereiding en foto-nabewerkingsuren en daarnaast ook het volgende:

Newborn mini  Newborn beautiful    Newborn wonderful   Newborn amazing 
 0,5 uur fotografie  1 uur fotografie  1,5 uur fotografie  2 uur fotografie
 2 verschillende settings  3 verschillende settings  4 verschillende settings  5 of meer verschillende settings
 3 foto’s kleur/z-w in HR  10 foto’s in kleur/z-w in HR  20-25 foto’s in kleur/z-w in HR  40-50 foto’s of meer in kleur/z-w in HR
 Foto’s via WeTransfer  1 setting met de ouders samen  Ouders samen en apart  1 setting met de ouders samen en apart
 + extra foto HR €45,- p/st  Foto’s via Wetransfer  Foto’s via USB  Foto’s via USB
 Foto met broertjes/zusjes  Foto met broertjes/zusjes
 Fotoalbum middel 20×20  Fotoalbum groot 30×30
  EUR 195,-   EUR 299,-  EUR 475,-  EUR 899,-

HR = hoge resolutie. Je ontvangt de foto’s zonder logo in de beste kwaliteit.

Wetransfer = online programma waarmee we alle foto’s in een keer naar jullie emailadres kunnen verzenden. Hoe dat werkt lees je hier.

Benieuwd hoe het er tijdens een newborn fotografie shoot aan toe gaat?

_____________________________________________________________

 * Het boeken van een fotosessie newborn fotografie betekend automatisch dat je akkoord gaat met het plaatsen van de foto’s van de fotosessie op mijn site en/of social media, tenzij duidelijk van te voren is aangegeven dat dit niet gewenst is.

Bekijk hier eerder geplaatste newbornshoots:

Newbornshoot lief!
Bekijk hier de lieve newbornshoot uit Enschede!
Lieve newbornshoot!
De geboortefotoshoot van Bibi en Patrick
De newbornshoot van darter Jelle Klaasen
Deze unieke newbornshoot!
De pure newborn fotoshoot van dit meisje
De newborn fotoshoot van Pim
De newborn fotoshoot van prachtige Pleun!
De newborn fotoshoot van tweeling Jan en Sepp!
De newborn fotoshoot van lieve Joshua!
De stoere newborn fotoshoot van Sophie met haar papa!
De newborn fotoshoot van prachtige Lilly uit Hengelo!
De newborn fotoshoot van mooie Fien!
De newborn fotoshoot van Jasmijn!

Heb je nog vragen of wil je een sessie newborn fotografie boeken, neem dan hier contact op!