Newborn fotoshoot

Newborn fotoshoot | Wat komt er allemaal bij kijken?

Wat komt er nou allemaal precies kijken bij een newborn fotoshoot? Deze vraag krijg ik vaker en dat is logisch, want veel jonge ouders hebben nog geen newborn fotoshoot gehad en hebben ook geen idee hoe zoiets in elkaar steekt. Een newborn fotoshoot vind vaak in de studio plaats. In het verleden heb ik veel bij ouders thuis gefotografeerd, maar dat is door de tijd die in het afbreken en opzetten van de studio zit niet meer mogelijk vanwege de meerdere fotoshoots op een dag. Aan de Hogeveldweg 111 in Enschede staat een fotostudio gereed met allemaal mooie spulletjes waarmee we de baby kunnen fotograferen. Veel spullen die je in mijn portfolio ziet zijn meestal aanwezig in de studio en in principe is het dan ook niet nodig om zelf wat mee te nemen (maar wel erg leuk!!).

Een newborn fotoshoot word vaak in de ochtend gepland, na de voeding. Babytjes zijn dan heerlijk ontspannen en slaperig. Voordat jullie naar de fotostudio toe komen vraag ik ouders ervoor te zorgen dat het babytje net een warm badje, een schone luier en de voeding heeft gehad. Ervaring leert dat zodra jullie in de studio aankomen de baby heerlijk in slaap valt of nog lekker slaapt vanwege de autorit. Tijdens de fotoshoot wordt niet alleen het babytje gefotografeerd maar ook de ouders. Ik vraag meestal te kiezen voor witte/lichte kleren, dit staat erg mooi bij de kleine kwetsbare baby. Het is natuurlijk helemaal aan jullie zelf waar jullie je fijn bij voelen en wat jullie mooi vinden. Alles mag en niets hoeft.

Jullie hoeven je niet druk te maken of het wel of niet lukt om mooie foto’s te maken van de baby. Mocht de baby niet z’n dag hebben, is dat geen reden voor paniek. Tijdens de fotoshoot nemen we alle tijd om de meest gave foto’s te maken. En loopt het echt helemaal in de soep dan spreken we gewoon een ander keertje af, maar gelukkig is dit tot nu toe nog niet nodig geweest. Heb je nog vragen? Neem dan contact op via het contactformulier. En wil je een afspraak maken voor een newbornfotoshoot? Zorg dan dat je er op tijd bij bent want ik zit vaak een paar maanden van te voren al vol! Tot snel!

Benieuw naar eerdere newborn fotoshoots?

De newborn fotoshoot van prachtige Pleun!
De newborn fotoshoot van tweeling Jan en Sepp!
De newborn fotoshoot van lieve Joshua!
De stoere newborn fotoshoot van Sophie met haar papa!
De newborn fotoshoot van prachtige Lilly uit Hengelo!
De newborn fotoshoot van mooie Fien!
De newborn fotoshoot van Jasmijn!

Liefs Lisette

Leave a comment