Category archives: Real Life Stories

  • Real Life Story 3 - Het verhaal van Sara

  • \\ #RLS Real Life Story 4 // Ik fotografeer bijna iedere dag en eigenlijk ‘werk’ ik daardoor dagelijks met allerlei soorten mensen. En dat vind ik heerlijk! Het maakt mijn baan erg afwisselend en uitdagend. De ene dag sta ik bijvoorbeeld een traantje weg te pinken en de andere dag geniet ik stiek[...]
  • Real Life Story 3 - In shock na de bevalling

  • \\ #RLS Real Life Story 3 // Iedere vrijdag plaats ik een real life story van achter de camera. Hierbij Real Life Story 3. “Geboren met de blaas op de buik..”  Deze foto vertelt het verhaal van baby Vie die werd geboren met een open blaas, ook wel een blaasextrophie genoemd. Tijdens de bab[...]
  • Real Life Story 2 - Postnatale depressie

  • \\ #RLS \\ Real Life Story 2 // English version below Iedere vrijdag plaats ik een real life story van achter de camera. Hierbij Real Life Story 2. “Op een gitzwarte wolk..”  Deze foto vertelt het verhaal van Janneke (31) , die na haar bevalling terecht kwam op een gitzwarte wolk in plaats[...]
  • Real Life Stories #RLS!

  • \\ #RLS \\ Real Life Stories Real life story #1. - English version below “Geen teken van strijd maar juist van overleven.”  Ik fotografeer bijna iedere dag en eigenlijk ‘werk’ ik daardoor dagelijks met allerlei soorten mensen. En dat vind ik heerlijk! Het maakt mijn baan erg afwisselend en uitd[...]