Familie

‘Where life begins and love never ends’ – Familie fotografie Enschede

Omdat oma 80 is geworden, omdat je moeder al een aantal jaar op die mooie foto van jullie wacht of bijvoorbeeld omdat jullie geen mooie foto samen hebben… Een familiefoto laten maken, er zijn zoveel redenen waarom je dit zou kunnen doen. Een familiefoto is een herinnering die blijft. Ik houd van spontane, ongedwongen plaatjes. Zo kun je mijn stijl van fotografie het beste omschrijven. Niet te veel poespas of geposeerde en gekunstelde foto’s maar oprechte en eigentijdse plaatjes, precies zoals jullie zijn. Ik fotografeer alleen gezinnen apart, geen groepen. Het liefst in de maand april tot en met september.

Wat kan je verwachten?

Voor
Mail of bel mij voor het reserveren van jullie fotoshoot. Je ontvangt van mij per e-mail de eerst beschikbare data. Aan de hand van jullie persoonlijke wensen overleggen we op welke prachtige locatie we de foto’s gaan maken.

Tijdens
We spreken af  in de studio of op locatie en tijdens de shoot worden hier meerdere foto’s van het gezin of de familie gemaakt. Jullie mogen natuurlijk ook in andere samenstellingen op de foto. Denk aan alleen de kinderen zonder de ouders, alleen met vader of moeder etc. De fotoshoot zal ongeveer 30 tot 60 minuten duren (afhankelijk van de leeftijden van de kids) en daarin komen al jullie wensen aan bod. Natuurlijk is het mogelijk om een keer van outfit te veranderen als dit gewenst is. 

Na
Je ontvangt van mij op de dag van de fotoshoot een factuur. Deze dien je binnen twee weken te voldoen. Zodra de betaling gedaan is, ontvang je van mij minimaal de 40 mooiste foto’s bewerkt en op groot formaat online verstuurd. Op deze manier kun je er mee doen wat je wilt en zit je niet vast aan dure nabewerkingen of nabestellingen.

Wat zit er in een familiepakket?

De kosten van een familiereportage bedraagt bij tot 5 personen €399,-

Hierbij zit inbegrepen:

  • 45 min. foto’s maken;
  • Verschillende samenstellingen mogelijk;
  • +/- 40 professioneel bewerkte foto’s in kleur/zwart wit in hoge resolutie;
  • Geen nabestellingen nodig;

“Je ontvangt altijd van iedere fotoshoot de mooiste foto’s! Hierdoor zit je niet vast aan dure nabestellingen of nabewerkingen maar ontvang je gewoon de mooiste plaatjes die er van jou of jullie zijn gemaakt! Ik kan vooraf niet aangeven hoeveel foto’s dit zullen worden, daarom geef ik altijd bij iedere fotoshoot aan hoeveel foto’s je minstens zult ontvangen. Ook betaal je voor nabewerkingen geen extra kosten.” 

Geïnteresseerd? Neem hier contact met mij op.