Kids fotoshoot

‘Lekker ongedwongen & spontaan’ – Kinder fotoshoot

Er zijn talloze redenen om te bedenken waarom een kids fotoshoot plaats kan vinden… Het lijkt een cliché, maar het is echt waar: voor je het weet zijn kinderen groot. Laat deze momenten nu nog vast leggen tijdens een kids fotoshoot. Het verschil tussen een kids fotoshoot en een familie fotoshoot is het volgende: tijdens een kids fotoshoot draait het alleen om de kinderen. Alleen zij komen samen en apart op de foto. Wil je graag foto’s laten maken waarbij het hele gezin in beeld is dan kun je het beste kiezen voor een familie fotoshoot. Tijdens een familie fotoshoot worden er foto’s gemaakt van alle gezinsleden samen en ook aparte samenstellingen zoals alleen mama met dochter, vader & zoon en ga zo maar door. Deze laatste is dus een stuk uitgebreider.

Kinder fotografie

Wat kan je verwachten?

Voor
Mail of bel mij voor het reserveren van de kids fotoshoot. Je ontvangt van mij per e-mail de eerst beschikbare data. Indien je ervoor kiest om de foto’s graag buiten te willen maken en het regent op de dag zelf, zal ik er alles aan doen om de fotoshoot te verzetten naar een datum die jullie goed uitkomt.

Tijdens
We spreken af op de locatie naar keuze en tijdens de shoot worden hier meerdere foto’s van het kind/de kinderen samen en apart gemaakt. De fotoshoot duurt gemiddeld 30-45 minuten (i.v.m. de korte spanningsboog van kinderen) en daarin komen al jullie wensen aan bod. Natuurlijk is het mogelijk om de kids een keer van outfit te veranderen als dit gewenst is. Let op dat dit wel van de shoot-tijd afgaat, neem daarom iets gemakkelijk te wisselen mee.

Wat kan mijn kind het beste dragen?
Trek je kind iets aan waar hij of zij zich prettig in voelt! Lekker stoer, kleurrijk, vintage, zachte kleuren of wit. 2 setjes kleding voor een kleintje is altijd handig. Accessoires zijn een erg leuk idee. Denk aan stoere bretels, een leuk petje, lief haarbandje of leuke regenlaarzen & cape. Dit voegt net iets extra’s toe aan de foto en zijn makkelijk te wisselen of uit te doen.

Als je kindje het spannend vind om op de foto te gaan neem dan iets mee wat je kindje fijn vind. De favoriete knuffel, bal, bellenblaas of iets anders.

Na
Je ontvangt van mij op de dag van de fotoshoot een factuur. Deze dien je binnen twee weken te voldoen. Zodra de betaling gedaan is, ontvang je van mij de mooiste foto’s bewerkt en online in HR verstuurd . Op deze manier kun je er mee doen wat je wilt en zit je niet vast aan dure nabewerkingen of nabestellingen. 

Kids foto's

Wat zit er in een kidspakket?

De kosten van een kids fotoshoot in de leeftijd van 1 tot 12 jaar bedraagt bij 1 kind: €99,-, ieder kind extra kost €15,-.

Hierbij zit inbegrepen:

  • 30-45 minuten foto’s maken;
  • Verschillende samenstellingen mogelijk;
  • Geen nabestellingen nodig;
  • Foto’s online via Wetransfer in groot formaat zonder logo
  • Weekendtarief: +€15,- euro extra

“Je ontvangt altijd van iedere fotoshoot de mooiste foto’s! Hierdoor zit je niet vast aan dure nabestellingen of nabewerkingen maar ontvang je gewoon de mooiste plaatjes die er van jou of jullie zijn gemaakt! Ik kan vooraf niet aangeven hoeveel foto’s dit zullen worden, daarom geef ik altijd bij iedere fotoshoot aan hoeveel foto’s je minstens zult ontvangen. Ook betaal je voor nabewerkingen in zwart-wit of sepia geen extra kosten.” 

Geïnteresseerd? Neem hier contact met mij op.