Zwangerschapsfotografie

Zwangerschapsfotografie? Gefeliciteerd!

Met de komst van jullie kindje of de zwangerschap van familie, vrienden of bekenden. Wat leuk dat je deze pagina bezoekt en dat je interesse hebt in een zwangerschapsfotografie. Lees gerust alles door en neem contact op als je meer wilt weten, een zwangerschapsfotografie cadeaubon wilt bestellen of een afspraak wilt maken voor zwangerschapsfotografie. Ik zit vaak erg vol, let dus op dat je wel op tijd contact op neemt (het liefst 12-14 weken van te voren).

zwangerschapsfotografie

Zwangerschapsfotografie

 

Wat kan je verwachten?

Voor
Mail of bel mij voor het reserveren van zwangerschapsfotografie. Je ontvangt van mij per e-mail de eerst beschikbare data. Aan de hand van jullie persoonlijke wensen overleggen we op welke prachtige buitenlocatie we de foto’s gaan maken of dat we creatief bezig gaan in de studio.

Tijdens
We spreken af op de locatie of in de studio en tijdens de shoot worden hier meerdere foto’s van jou en natuurlijk de dikke buik gemaakt, daar draait het allemaal om met zwangerschapsfotografie. Tijdens een zwangerschaps fotoshoot is het natuurlijk niet verplicht om de blote buik te laten zien. Een dikke buik bedekt met een (strak) shirt is ook erg mooi. We doen waar jij je prettig bij voelt. Niks moet en alles mag. Heb je een idee gezien dat je leuk lijkt? Bespreek dit van te voren met mij zodat we deze foto’s optimaal kunnen maken! Om ervoor te zorgen dat zwangerschapsreportage niet te eenzijdig wordt mogen jullie ook in andere samenstellingen op de foto. Denk aan eventuele broertjes of zusjes met alleen de buik, papa en mama samen etc. De zwangerschapsfotoshoot zal ongeveer 45 minuten duren en daarin komen al jullie wensen aan bod. Natuurlijk is het mogelijk om een keer van outfit te veranderen als dit gewenst is.

Na
Je ontvangt van mij kort na de zwangerschapsfotografie de factuur. Deze dien je binnen twee weken te voldoen. Zodra de betaling gedaan is, ontvang je van mij de minimaal 20 mooiste foto’s bewerkt en op groot formaat online naar je verstuurd. Op deze manier kun je er mee doen wat je wilt en zit je niet vast aan dure nabewerkingen of nabestellingen. 

zwangerschapsfotografie

Zwangerschapsfotografie

 

Prijzen

_________________________________________________________________________

Zwangerschapsreportage: €350,-
Hierbij zit inbegrepen:

  • 45 min. foto’s maken;
  • Verschillende samenstellingen mogelijk;
  • Minimaal 20 professioneel bewerkte foto’s in kleur/zwart wit in hoge resolutie;
  • Geen nabestellingen nodig;
  • Alle bewerkte foto’s verstuurd via Wetransfer.com
  • Weekendtarief: +€85,- euro extra

_________________________________________________________________________

“Je ontvangt altijd van iedere fotoshoot de mooiste foto’s! Hierdoor zit je niet vast aan dure nabestellingen of nabewerkingen maar ontvang je gewoon de mooiste plaatjes die er van jou of jullie zijn gemaakt! Ik kan vooraf niet aangeven hoeveel foto’s dit zullen worden, daarom geef ik altijd bij iedere fotoshoot aan hoeveel foto’s je minstens zult ontvangen. Ook betaal je voor nabewerkingen in zwart-wit of sepia geen extra kosten.” 

Benieuwd naar eerdere zwangerschapfotoshoots? Via onderstaande links kan je eerdere zwangerschapsfotoshoots bekijken!

De prachtige bohemian zwangerschapsfotoshoot van Denise!
De zwangerschapsfotoshoot van Sandra met 40 weken!
De zwangerschapsfotoshoot van prachtige Jungja!
De zwangerschapsfotoshoot van lieve Ellen met haar tweeling.
De zwangerschapsfotoshoot mooie Veronique!
De zwangerschapsfotoshoot van Kim in de omgeving Hengelo!

Geïnteresseerd? Neem hier contact met mij op.